onlinegroen.nl

- Aluw Adviesbureau Glasvezel Gemeente - - Voor u gemeente - - Over-Aluw - - onlinegroen - - adviseur glasvezel aanleg gemeente - - Toezichthouder glasvezel -


Onlinegroen.nl is een snel groeiende webshop in bomen struiken en planten. Wij leveren alleen kwaliteit tuinplanten tegen scherpe prijs.

Wij zijn goed en makkelijk bereikbaar zowel telefonische als de locatie. Wij zijn gevestigd in Voorthuizen. Hier zit ons kantoor. Wij hebben geen grote voorraad, vandaar kunnen wij ook scherper werken.

Inspelen op de gemak van online bestellen.

Bij ons kun je vanuit je luie stoel al je bomen en planten bestellen. Je kunt rustig kijken naar alle soorten en maten die wij aanbieden. Geen snelle verkopers in je nek die je graag wat willen verkopen.

Met 1 klik kun jet het ook laten thuisbezorgen. WIj leveren door heel Nederland tegen vaste lage bezorgkosten.


Prijzen kunnen wel 50% goedkoper zijn als in het tuincentrum.

Wij zijn veel goedkoper als in het tuincentrum, dit is omdat wij geen grote bedrijfsruimte en grote voorraad en veel persooneel. Als je een bestelling plaatst wordt deze pas uit de grond gehaald. Dus ben je altijd zeker van dat je verse en gezonde struiken koopt.


Contact met onlinegroen.


Ook voor haagplanten kun je makkelijk bij ons terecht. De meest voorkomende haagplanten zijn Laurier en taxus en coniferen.Je kun makkelijk met ons in contact komen. Onze telefoon staat boven aan de website. Dus twijffel niet langer en laat je goed informeren wat de mogelijkheden zijn wel zo makkelijk.

Kijk ook eens in onze Belgie shop onlinegroen.be

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK